Presidenti Meta vjen nga Uashingtoni dhe uron nga Currilat në Durrës

Presidenti Meta sapo është kthyer nga vizita në Uashington(SHBA) ku mori pjesë në Mëngjezin e Lutjeve e ku takoi sekretarin amerikan të shtetit dhe kryetaren e Kongresit Amerikan.

Sot Presidenti Meta ka postuar foto nga Currilat, Durrës.

Ja se ç’shkruan Meta: “Të dashur miq! Ju uroj një të dielë të këndshme në familjet tuaja nga Currilat”.

Në foto: Ilir Meta me Sekretarin e Shtetit, Mike Pompeo gjatë Mëngjesit të Lutjeve në Uashington]

Në foto: Ilir Meta me Eliot Engel, Kryetarin e Komisionit për Politikën e Jashtme (SHBA)