Erion Veliaj me “kengë e valle dhe ushqime” në malin e Dajtit

Erion Veliaj organizoi sot një aktivitet të shkëlqyer në malin e Dajtit. Pas aktivitetit ai shkruan në facebook:

Festat lokale 🇦🇱 nuk janë veç “këngë e valle”, por një super mundësi për të promovuar turizmin vendor, ekonominë e artizanëve, ushqimet bio dhe sportin në natyrë! 

Bashkë me Blendi Klosi tek Dajti N’Fest – një organizim fantastik që po kthehet në traditë!