VIDEO/ Shkozeti si Afrika, pamjet e frikshme të lagjes në Durrës

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar një video nga Shkozeti në Durrës. Pamje që vetëm për një lagje qyteti nuk flasin, baltë, ujë, plehra. Qytetari që ka bërë denoncimin tek Berisha shkruan se vendi duket si në Afrikë edhe pse paguajnë taksa të rregullta.

STATUSI I BERISHËS

Ja ku është katandisur sot Shkozeti nga Gjushi!
Shikoni videon dhe lexoni mesazhin e takspaguesit dixhital! sb
Përshëndetje, këtu jemi ne lagjen 14 Shkozet Durrës ku xhuxhi me shokë e ka lënë këtë vend si në Afrikë, dhe pse jemi taksapagues të rregullt.