Manjani: Me Kushtetutën e Edvinit edhe Presidenti mund të vetë emërohet në krye të KLSH-së

Delegimi i detyrës si Ministër i Jashtëm i Gent Cakajt nga kryeministri Edi Rama ka shkaktuar reagime të forta në radhët e konstitucionalistët lidhur me mënyrën se si kreu i Qeverisë operon në lidhje me zbatimin e Kushtetutës.

Për Ish-ministrin e Drejtësisë, Ylli Manjani, sipas “Kushtetutës së Edvinit”, Presidenti mund të vetë-emërohet kryetar i KLSH dhe pastaj ta delegojë tek kujt ti dojë qejfi…