A ka mundur Juleni vogël të mbijetojë në fund të pusit? Pak orë na ndajnë për të mësuar të vërtetën

Prej disa ditësh mediat ndërkombëtare janë duke raportuar ngjarjen në lidhje me Julenin, djalin 2-vjeçar, i cili gjatë një shëtitje me prindërit e tij në një pronë private në Totalan, Malaga, në Spanjën jugore ra në një pus nafte.

Që nga dita që vogëlushi ra në këtë, pus nisën kërkimet për shpëtimin e tij. Mësohet se edhe pak orë na ndajnë nga e vërteta, nëse vogëlushi spanjoll Julen ka arritur të mbijetojë.

Disa prej mediave më kryesore në Spanjë kanë shkruar se i gjithë vendi po mban frymën për të marrë vesh nëse është Julen është gjallë apo nuk ka mundur t’ia dalë.

Gjithashtu e ditur bëhet se skuadrat e shpëtimit janë tashmë në fund të pjesës vertikale të tunelit, ku ka rënë Julen dhe tashmë i janë afruar shumë vendit ku ndodhet vogëlushi 2 -vjeçar.

Pritet që skuadrat e shpëtimit të instalojnë dhe një kamera për të transmetuar direkt momentet dramatike.

Kujtojmë këtu se sot është disa e 10-të e operacionit të shpëtimit të gjithë janë me zemër në dorë për të mësuar nëse Julen ia ka dalë të mbijetoj në fund të pusit të thellë.