Tre shtetet më të ëndërruara të shqiptarëve për të ikur

Cilat janë vendet perëndimore që preferojnë shqiptarët të ikin?

Një sondazh i publikuar në “Tempora”, rendit Gjermaninë si vendin e parë të preferuar me 21%, ndërsa në vend të dytë, renditen Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me 16%.

Vendi i tretë Italia me 15%, pasuar nga Greqia dhe Britania e Madhe.