Rikandidimi i Veliajt/ Kodheli: Erioni është një zgjedhje e PS, puna e tij flet vetë

Ish-ministrja Mimi Kodheli, e ftuar në “45 minuta” ka thënë se qytetarët e Tiranës e kanë më të thjeshtë zgjedhjen në 30 qershor 2019, pasi e kanë aktualisht kryetarin e Bashkisë. “Një qytetar i Tiranës e ka më të thjeshtë Tiranën se e ka kryetarin. Vendimmarrja nuk është e Mimit por e kryesisë së PS. Por qytetari i Tiranës e ka të thjeshtë sepse e sheh Erjonin çdo ditë duke bërë punë. Që do të thotë se e ka më të thjeshtë. Erioni është një zgjedhje e PS për Tiranën. Puna flet vetë, është atje dhe shihet përditë. Qyteti im i dashur ndryshon përditë”,-tha Kodheli.