VIDEO/ Studentët e Juridikut në kor: Bojkot

Vijon protesta e studenteve në të gjithë Shqipërinë, auditoret janë bosh dhe bojkoti i mësimit vazhdon.

Protestës së studentëve i janë bashkuar edhe padagogë nga Tirana dhe në rrethet.

Ndërkohë studentët e Juridikut në videot e mëposhtme shikohen duke thirrur në kor Bojkot….