Pedagogia Kuçana: Studentët rrezuan gjysmën e qeverisë, ka mbetur dhe gjysma

Pedagogia Ilirjana Kuçana e ftuar në “360 Gradë” në Ora News, tha se protesta e studentëve i rrëzoi gjysmën e qeverisë.

Pjesë nga debati: 

Kuçana: Për sa i përket nëse do të ketë zgjedhje të parakohshme apo jo nuk mund ta themi sepse ne jemi aty për kauzën. Studentët gjysmën e qeverisë ia rrëzuan kryeministrit, i ka mbetur vetëm gjysma për të rrëzuar. Nëse kryeministri nuk do të rrëzojë ligjin dhe nuk do të plotësojë kërkesat. Për sa i përket të shkuarit në votime, është duke votuar.