Manjani: Parti kemi plot, por politikë dhe politika kemi pak

Nga Ylli Manjani

Po flitet për një parti të re.

Në parim nuk është keq. Në fund të fundit kushdo ka të drejtë të grupohet lirisht në një parti.

Çdo parti e re që i bashkohet Opozitës zyrtare, për të përballuar të keqen që sundon, është shumë e mirpritur. Bashkimi bën fuqinë.

Halli është se një parti e re nuk do të thotë politikë e re. Parti kemi plot, por politikë dhe politika kemi pak…

Përvoja e derisotme nuk është e mirë…