Judicial Wath për Ramën: Përdor metoda komuniste, me Sorosin në krah mbyti Shqipërinë

Albanian Prime Minister Edi Rama speaks during an interview in Tirana on June 28, 2016. When Albanian Prime Minister Edi Rama wrote to the London Times about the risk of Brexit, his message was clear -- and echoed other Balkan nations desperate to join the European Union. / AFP / DIMITAR DILKOFF (Photo credit should read DIMITAR DILKOFF/AFP/Getty Images)

Organizata “Judicial Watch”, e cila ka bere lajmet me te thelluara investigative mbi lidhjet e e errëta te organizates Soros, -ish-ambasadorit Lu dhe kryeministrit Rama per reformen ne drejtesi, ka zbardhur sot ne youtube permes shefit te saj 5 investigimet me te medha te saj.
Dhe mes tyre perfshihet edhe ai per Shqiperine. Lidhur me kete, drejtuesi i JW thekson se reforma ne drejtesi u be per te hequr disa gjyqtare qe u cilesuan te korruptuar dhe qe ne fakt u zevendesuan me njerez te partise ne pushtet. Po ashtu ai hedh akuza te forta mbi kryeministrin Rama, i cili sipas tij e ka kthyer vendin nen pushtetin e korrupsionit.
Sipas William F. Marshall, pas Rames qendron Soros dhe eshte ai ne te gjitha keto plane qe i kane dhene vendin vetem korrupsion .