Alban Ramosaj super nudo në plazh (FOTO)

Ky është Davidi, skulptura më e famshme e Michelangelo-s. Me siguri ju e keni parë vetëm nga përpara.

Alban Ramosaj mund edhe të pendohet më vonë, po për momentin i ka lënë pa fjalë të gjitha vajzat që e ndjekin në Instagram, edhe motrën e tij. Është zhveshur lakuriq, kthyer me të pasme nga aparati e me sytë nga hëna dhe ka pozuar.

Ai mund edhe të pendohet më vonë, po për momentin i ka lënë pa fjalë të gjitha vajzat që e ndjekin në Instagram, edhe motrën e tij. Është zhveshur lakuriq, kthyer me të pasme nga aparati e me sytë nga hëna dhe ka pozuar.