Nje grup i ri me sazexhinj në PS

Nga Ylli Dylgjeri –
SMS
-Në vëmëndje të Dj. Geri Selenicës!
Pas show te ditelindja e Doktor Kallupit, ka plasur qefi i madh. Politka ka kapur mikrofonin.
Nje grup i ri sazexhinj po konkuron grupin tone modern të xhazit. Siç e sheh, as fjalet e kenges nuk i dine ti thonë. Gjiknuri dhe Çuçi lexojnë në partiturë, ndërkohë që Tahiri i bie prap sazes!
Merr masa për ti sfiduar në koncertin e ardhshshëm!