Gjiknuri, “motori” i fushatës socialiste vazhdon takimet në Jug

Damian Gjiknuri po vazhdon takime me bazën e PS-së në qarkun e Vlorës. Nga Saranda dje, ai sot ka shkuar në Himarë dhe Vlorë.

Në postimin e tij shkruan në Facebook:

Takimet e zhvilluara me Asambletë e Partisë Socialiste në Vlorë dhe Himarë

👉🏻 -Organizimi elektoral bazuar mbi vendimet e Asamblesë
👉🏻- Forcim i strukturave në funksion të fitores së zgjedhjeve të ardhshme në të 7 bashkitë e Qarkut
👉🏻- Bashkëqeverisja me qytetarët dhe për qytetarët
👉🏻- Analizë për angazhimet e ndërmarra dhe përmbushja e tyre.

U tha sot se nxitimi i “motorit” të fushatës së PS, Damianit, drejt Jugut tregon se diçka ka në mendje kryeministri Rama. Po përgatitet pa zhurmë për zgjedhje të parakohshme parlamentare duke dalë papritur në shtegun e opozitës.

Ja fotot nga takimet e Damian Gjiknurit në Himarë dhe Vlorë.