Edi Rama poston në darkë foto nga konviktet

Kryeministri Rama ka postuar këtë shtunë në darkë foto nga puna e rikonstruksionit në Qytetin “Studenti” dhe shoqëruar nga teksti se “Sot në Qytetin Studenti ku vijon intensivisht puna për transformimin dhe rritjen cilësore të kushteve në konvikte”.