Vasili: Rilindja, Rama, Ruçi dhe partia në pushtet mbi shtetin e së drejtës

Nga Petrit Vasili

Rilindja,Rama, Ruçi (RRR) dhe partia në pushtet mbi shtetin e së drejtës !!!

Shteti i së drejtës për këta fosilet e të shkuarës nuk ekzistojnë dhe përmbi to është Partia në Pushtet siç thotë ky Ruçi.

Për këta armiq të popullit, qytetarët nuk duhet t’i besojnë ligjit dhe shtetit ligjor.

Këta armiq të ligjit duan që qytetarët t’i gjunjëzohen shtetit të partisë në pushtet, të rilindjes së krimineleve, trafikantëve, pastruesve të parasë së pisët dhe dhunuesve të ligjit.

Tre R,Rilindja,Rama ,Ruci janë dëshmitarë se si partia që ishte mbi ligjin u shpërbe në 2 javë nga studentët në vitin 90′, ndërsa rrëzimi i rilindjës, partisë së vdekur të këtyre është thjesht një funeral i vonuar që shqiptarët do ta përfundojnë shumë shpejt…