Freeman akuzohet për ngacmim seksual të mbesës

Morgen Freeman, aktor kaq i dashur për ne, është akuzuar sërish për ngacmime seksuale. Dhe kësaj radhe për mbesën e gruas së tij të parë. Aktori Morgan Freeman akuzohet për ngacmim seksual të mbesës së ndjerë, të gruas së tij të parë Jeanette Adair Bradshaw. Gjatë gjyqit që u mbajt ndaj vrasësit të mbesës E’Dena Hines, Lamar Davenport, nëna e viktimës akuzoi aktorin e famshëm të Hollivudit se ka abuzuar seksualisht me viktimën dhe fajësoi atë për vdekjen e saj