FOTO/ Rama edhe ministër i Jashtëm, humor në rrjet

Vetëemërimi i Ramës në postin e Ministrit të Jashtëm ka sjellë jo pak reagime nga opinioni publik, ku kanë qenë të shumta komentet ironike dhe ato tallëse në drejtim të kryeministrit të Shqipërisë.

Ja komenti tallëse me kryeministrin: