Ky është krimineli më seksi i kohëve të fundit (FOTO)

Një tjetër djalë që po çmend shumë gra dhe fotot e tij po marrin dhenë në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për një të arratisur i cili është tallur me policinë duke shkruar në rrjete sociale: Më kap nëse mundesh.

Ai quhet Oliver Hargreaves, është 29-vjeç dhe policia i është vënë pas. U publikuar një foto të tij në faqen zyrtare të policisë së Humberside në Britani, teksa i referohej si i arratisuri numër 10.

Pas publikimit të fotos, shumë gra filluan të bënin komente, me shumë prej të cilave shkruanin: Edhe nëse e gjej, nuk e dorëzoj e mbaj për vete. Do e mbaj unë të burgosur në vendin tuaj!