10 vite më e vjetër por më seksi se më parë (FOTO)

Sfidat e nisura nga persona të thjesht, pa famë dhe miliona ndjekës, bëhen sensacionale dhe rrjetet sociale janë një ndihmë e madhe në këto raste. Njëjtë ka ndodhur dhe me sfidën e fundit dhe ka të bëjë me postimin e fotove para 10 vitesh dhe tani.

Kjo nismë, është përhapur shumë dhe ka filluar të bëhet virale. Edhe të famshmit kanë postuar momente të tyre para 10 vitesh dhe tani.

Jennifer Lopez është një nga të shumtët që e ka postuar këtë moment dhe ajo rreth të 50-ave, sot është shumë më seksi sesa 10 vite më parë.