VIDEO/ Pas akuzave ndaj VOA, studentët “selam” Ramës me këngë

Të rinjtë e Fakultetit të Mjekësisë i kanë thurur një tjetër këngë Edi Ramës.

Ata të indinjuar nga fyerjet ndaj Zërit të Amerikës, studentet i bënë një tjetër këngë labe.

More Edi trim me flete

Mos e mendo pune te lehte

Qe te besh ti qeveri

Me kazan e me tepsiiii (iso labe)

Pa police dhe pa ankesa

Na i ploteso ato 8 kerkesa

Neve jemi djemt e mjekesise

S’jemi ngelsat e Shqiperiseeee (iso)

Nuk te eci shteti i frikes

Mos i shit mend Amerikes

Se ne jemi shprese e fundit

Nga karrigja do te tundim (iso)