Pedagogët letër kundër policisë

Pedagogët e Fakultetit të Shkencave Sociale, kanë nënshkruar sot një letër drejtuar Dekanatit dhe Rektoratit, ku dënojnë ashpër dhunën e policisë ndaj studentëve .

Më tej në letrën e tyre pedagogët shprehen njëzëri se mbështesin çdo kërkesë dhe vendim të studentëve.

Ja letra e Pedagogëve: