U qëllua me vezë në Kuvend, Rama: U djeg xhani për studentët!

Pas incidentit në Parlament ku deputeti i PD-së Endri Hasa qëlloi me vezë kryeministrin Edi Rama, ka ardhur edhe reagimi i këtij të fundit.

“U djeg xhani për studentët, por seancën e kërkuar për ta e kthyen në një konflikt rrugësh, duke bllokuar me dhunë debatin që kërkuan vetë! Ky është modeli i tyre për rininë, prandaj s’është çudi kur hasim të rinj, që sharjet i dinë për trimëri dhe refuzimin e Dialogut për forcë”- thotë Rama.