Rama në Vlorë: Qeveria nuk është dyqan, nuk është amazon.com

Kryeministri Rama vijon takimin me studentët e Vlorës.

Edi Rama: Qeveria nuk është dyqan, nuk mund ti çosh ultimatume. Nuk është amazon.com që porosit një palë këpucë një çantë a top futbolli.  Këtë gjë e kemi marrë seriozisht. Sot do publikojmë online me pika dokumentin konkret që do të jetë pakt për Universitetin me pedagogët.  Ju duhet të kontribuoni jo vetëm merr megafonin dhe bërtit.”