Denoncimi te Berisha: Lindita Nikolla po terrorizon mësuesit!

Ministrja e Arsimit terrorizon mësuesit. Njëri prej tyre u hodh nga kangjellat, vetëm se nuk kishte ditar”.

Ky ka qënë denoncimi i mbërritur në adresë të ish-Kryeministrit Berisha nga mësuesit e gjimnazit 18 Tetori në Lushnje.

Në postimin e tij në rrjetet sociale, Berisha shkruan se ministrja e Arsimit po ushtron kontrolle në disa shkolla, duke u ndalur në Lushnjë tek mësuesit e fiskulturës, të cilëve sipas denoncuesit, u ka kërkuar ditarin.

Njëri prej tyre, eksponent i PS, për shkak se nuk kishte një të tillë është hedhur nga kangjellat.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Arrogante ndrikull Vila terrorizon mesuesit!

“Mirmbrema.
Sot Ndrikulla e Arsimit Lindita na ka ber nje ndales ne kavaj dhe ne lushnje dhe si inspektore e qeveris se hajdutave ka vajtur tek mesuesit e fiskultures duke i kerkuar ditaret she nje nga mesuesit qe mbon dhe votat e partis socialiste ka qen pa ditar dhe eshte hedhur nga kangjelat e shkolles 18 tetori ne lushnje.
Me pak fjal ndikulla terrorizon mesuesit e lushnjes.
Anonim ju lutem.

INFORMACION NGA MESUESIT E GJIMNAZIT 18 TETORI LUSHNJE”