Rama thirrje studentëve për “dialog dhe transparencë”

Kryeministri Edi Rama u bëri thirrje sërish këtë të diel studentëve për dialog. Nëpërmjet një fotoje nga një protestë në SHBA, Rama thotë se studentët atje nëpërmjet uljes në tavolinën e bisedimeve, arritën një marrëveshje të favorshme për ta.

“Foto nga një protestë e famshme e studentëve në SHBA, ku pasi protestuan me këmbëngulje duke kërkuar Dialog&Transparencë, studentët arritën t’i ulin në tryezë autoritetet dhe morën një marrëveshje të favorshme”, ka shkruar Rama në postimin e bërë në Instagram.