Humor/Studentët, Naltmadhëria Rama dhe Qazim Mulleti

Protesta e studentëve është interpretuar në jo pak forma nga politika, por në mënyrë më të goditur situatën e ka “shpjeguar” spektakli i humorit në “Vizion Plus”, “Al Pazar” që drejtohet nga artisti Agron Llakaj.

Për më shumë ndiqni videon ku “Mbreti” dhe “Qazim Mulleti” kërkojnë të negociojnë me studentët për të ndalur protestat.