Është koha për të vepruar të bashkuar…

Nga Kastriot Islami /
Neser do te jete shume vone….
sepse…

1) Rama eshte kryeministri i oligarkeve dhe te korruptuarve, i krimineleve, i trafikanteve, i mafias, i te paafteve….

2) Rama eshte i shkeputur nga realiteti, nga hallet e problemet e te papuneve, te varferve, te studenteve, te punonjesve e punetoreve, te pensionisteve, te banoreve qe ju prishen shtepite, te grave e burrave, te rinjve dhe te moshuarve, te civileve dhe ushtarakeve….

3) Rama sa here gjendet ne veshtiresi ja hedh fajin te tjereve, sajon mashtrimin e rradhes dhe perpiqet te shuaje zemerimin e qytetareve duke i kercenuar, duke i burgosur, duke i percare, duke i komprometuar… duke hedhur ndonje therrime nga mbeturinat e oligarkeve, te krimineleve, trafikanteve…