Berisha: Ditë historike për Kosovën dhe kombin shqiptar

Ish-kryeministri Sali Berisha ka përshëndetur ngritjen e ushtrisë së Kosovës.

Vendimi i Kuvendit të Kosovës të ditës së sotme është një akt historik, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha.

Mesazhi i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Të dashur miq, sot parlamenti i Republikës se Kosovës, ne një akt historik për konsolidimin e pavarësisë se saj votoi për ngritjen e Ushtrisë.

Duke përshëndetur përzemërsisht këtë votim, uroj qe forcat e armatosura te Kosovës te shndërrohen ne një partnere te vërtet te ushtrive te SHBA dhe vendeve anëtare te NATO-s, garanci e kufijve te Republikës se Kosovës dhe kontribuues i rëndësishëm i paqes dhe stabilitetit te rajonit tone.

Urime Kosove.