FOTOLAJM/ Vetëm një llap larg dialogut

Në rrjetet sociale ka me mijëra foto dhe “meme” që tregojnë në mënyrë humoristike dhe sarkastike atë që po ndodh këto ditë me protestën e studentëve dhe kërkesën e Edi Ramës për dialog.

Një prej fotove më të goditura është dhe kjo me një personazh mjaft të njohur në Tiranë.