VIDEO-Humor/Nga mbledhja urgjente e njerëzve më të besuar të Ramën

Një video montazh në internet e krahason situatën në të cilën ndodhet qeveria “Rama” pas protestave, me atë të diktatorit nazist Adolf Hitler, pak ditë para se aleatët të mposhtnin Gjermaninë.

Video montazhi paraqet anën komike të asaj që mendohet se ndodh këto ditë në zyrat e qeverisë dhe në takimet e Edi Ramës me njerëzit e tij më të besuar.