Video e Ramës. Studentët i përgjigjen kryeministrit Rama: Jo negociata në Facebook!

Drejtuesit e protestës së studentëve kanë reaguar mënjëherë pas ftesës së kryeministrit Edi Rama se nesër ai është gati  për “Bashkëbisedim në Facebook Live”.

Studentët deklaruan se nuk pranojnë në asnjë mënyrë që të negociojnë për kërkesat e tyre. Studentët kanë deklaruar se kryeministri ka vetëm mundësinë që të plotësojë kërkesat ose të përballet me protesta masive.

Vendimi i studentëve mbetet i prerë: Nuk ka negociata dhe as komunikim në Facebook me kryeministrin.

Ja video e kryeministrit që iu drejtohet studentëve protestues:

Lexoni çfarë ndodhi sot në protestën e studentëve…