Protesta e banorëve të Unazës së Re: Studentët janë shpirti jonë (VIDEO)

Banorët e Unazës së Re kanë nisur sot në mbrëmje protestën kundër shembjes së banesave të tyre. Në protestë marrin pjesë kreu i PD, Lulzim Basha dhe deputetë të tjerë të opozitës, kryesisht të Lëvizjes Socialiste për Integrim

Banorët kanë deklaruar se pas fakteve korruptive që kanë dalë për Unazën e Re, qeveria duhet të rishikojë gjithë projektin dhe të ndëshkojë personat e përfshirë në korrupsion.