Plazhi në Spanjë me rërën si kokoshka (FOTO LAJM)

Duket si çdo plazh tjetër më rërë të bardhë, por nëse e shikoni nga afër do ta kuptoni që gurët e tij janë të veçantë. Plazhi ndodhet në ishujt Kanarie dhe është bërë i famshëm në rrjetet sociale nga blogerët dhe turistët që e quajnë “Popcorn Beach”, në shqip “Plazhi i kokoshkave”.

Plazhi me gurët që janë si kokoshka është i vendosur në Corralejo, një qytet në ishullin Fuerteventura. Korali i bardhë, i cili është gërryer nga deti dhe është hedhur në breg, është përzier me rërën e zezë dhe shkëmbinjtë duke e bërë atë të duket si kokoshka.

Ishulli Fuerteventura është i dyti më i madhi nga ishujt Kanarie të Spanjës, ku më i madhi i ishujve është Tenerife.

The popcorn-shaped sand lends its name to Popcorn Beach or Popcorn Bay as it is known by tourists, situated on the Canary Island of Fuerteventura

The small white chunks of coral which have been eroded by the waves intermingle with black volcanic rocks and sand, making it look like popcorn

Bloggers and tourists have been busy posting their holiday snaps at Fuerteventura's Popcorn bay, delighting social media followers

The beach, in Fuenteventura, one of the Canary Islands is dotted with craggy black volcanic rocks, chunks of white coral and black sand, leaving visitors in awe of its surreal beauty

The beach is secluded, allowing for stunning landscape style photos of the untouched beach's windswept beauty to be captured 

Fuerteventura is popular for watersports, including surfing, windsurfing and waterskiing due to its many beaches interspersed with craggy cliffs and coves