Nis protesta e studentëve (VIDEO LIVE)

Ka nisur sot protesta e radhës e studentëve para Ministrisë së Arsimit.
Në ditën e gjashtë të protestës, studentët kanë deklaruar se nuk do të ketë tërheqje deri në plotësimin e kërkesave të tyre dhe se nuk ka asnjë lidhje me politikën.

Studentët shprehen se nuk pranojnë asnjë negociatë pa u plotësuar të gjitha kërkesat e tyre.

“Protesta do vazhdojë, s’do ketë tërheqje. Do vazhdojmë deri në grevë urie”, tha një student dje në protestë.