Kërcënohet me vdekje sepse… ka gjoksin e madh!

Jessica Gonzalez Garcia ka mbi 223 000 ndjekës në Instagram, që i ka fituar me format e saj që bien në sy menjëherë.

Por edhe pse fansat i ka vetëm prej “aseteve”, janë pikërisht këto “asete” arsyeja, pse po e kërcënojnë me vdekje në rrjetin social.

“Mendoj se femrat më shajnë dhe më kërcënojnë, pasi janë xheloze për pamjen time të jashtme”, thotë aktorja spanjolle.