Foto të neokomunistëve pranë varrit të Qemal Stafës

Ishte akuzuar se ishte neokomunist dhe fotot tregojnë të vertetën. Arlind Qorri, Jani Marka dhe neokomunistët e tjerë që tentuar të merrnin peng protestën e studentëve e kanë frymëzimin e tyre. Natyrisht mbetet një e drejtë e tyre, por së paku të mos merren me kërkesat e studentëve duke synuar instrumentalizimin politik.

Ata e betohen tek komunisti Qemal Stafa dhe tek të tjerë bllokmenë.

Mund të shikoni fotot e tyre më poshtë:

ImageImage