Studentët, Ramës: “Plotëso kërkesat ose dorëhiqu”

Orët kalojnë dhe studentët janë në ditën e tretë të protestës së tyre.

E nisur me 4 kërkesa, protesta madhështore ka përfshirë studentët nga e gjithë Shqipëria.

Pas kërkesave të para, studentët kanë shtruar edhe kërkesa të tjera.

Gjatë mesditës së sotme, studentët janë shprehur se nëse nuk plotësohen kërkesat e parashtruara, atëherë Lindita Nikolla nuk ka pse të jetë më ministre.

‘O plotëso kërkesat, o dorëhiqu. Nuk ka negociata, nuk takohemi veç e veç’, janë thirrjet e studentëve në shesh.