Studentët nuk dorëzohen, kthehen nesër në protestë

Studentët qëndruan për më shumë se 7 orë, studentët e ”Dhjetorit të Dytë”, qëndruan me radhë para Ministrisë së Arsimit, duke kërkuar plotësimin e tre kërkesave të tjera për të cilat nuk kanë marrë zgjidhje.

Për të shtunën që përkon dhe me datën 8 dhjetor, Ditën e Rinisë, mbledhja e studentë do të nisë nga Korpusi për të marshuar më pas drejt Ministrisë së Arsimit.

“U bëjmë thirrje të gjithë studentëve të Tiranës, gjithë gjimnazistëve, qytetarëve të Tiranës të bashkohen tek ne”.

Ata kërkuan nga politika të qëndrojë larg tyre nesër. Ashtu si ditët e tjera, studentët nuk ikën pa pastruar mbeturinat e mbetura pas protestës.