Studentët e Elbasanit mbërrijnë në Tiranë, nis marshimi

Qindra studentë nga Elbasani kanë mburritur në Tiranë për të ju bashkuar protestës madhështore që po zhvillohet tek Ministria e Arsimit.

Ata kanë nisur marshimin për tu bashkuar protestës qendrore.

Studentët e Elbasanit janë nisur me mjete të rastit dhe tani po marshojnë rrugët e Tiranës.