Më shumë se dje, LIVE nga protesta e studentëve

Edhe pse Ministria e Arsimit dhe Sportit, hoqi pikën 4 në VKM-në e kundërshtuar ashpër nga studentët që tarifonte çdo kredit të provimeve të bartura, të cilët prej tre ditësh mblidhen në protestë para kësaj ministrie, ata duket se nuk janë kënaqur me plotësimin e vetëm një prej kërkesave të tyre.