Studentët po acarohen nga indiferenca e qeverisë

Disa studentë të lodhur dhe fyer nga indiferenca e qeverisë, e cila nuk po reagon pasi janë me mijëra vetë, kanë hedhur sende në drejtim të ministrisë së arsimit. Nëse qeveria nuk do të reagojë pozitivisht për arsim falas në universitetet publike, studentët do të shkojnë para kryeministrisë.