Pas protestës, studentët tregojnë qytetari

Ana tjetër e protestës, studentët mbledhin mbeturinat. Qindra mijëra studentët që protestuan masivisht pranë Ministrisë së Arsimit, kanë hedhur pankarta dhe letra të shumta nëpër rrugë. Por kanë po ata që kanë vendosur të mbledhin mbetjet në qese plastike.