MASH: Studentët të papërgjegjshëm

Protesta e studentëve për tarifat e larta të shkollimit dhe tarifat e krediteve për provimet e mbartura, ka sjellë një ” përplasje” live në studion e ” Wake Up” këtë mëngjes, mes studentëve dhe këshilltarit në MASH.