Zëri i Amerikës transmeton LIVE, protestën e banorëve para Kuvendit

Zëri i Amerikës po e transmeton direkt, protestën e banorëve të Unazës së re përpara Kuvendit, një transmetim siç nuk ka ndodhur më parë.

Situata shfaqet e tensionuar; policia i ka bllokuar banorët që të mos hyjnë në Kuvend, ndërkohë që turma shtyhet dhe hidhen shashka.