100 librat më të mirë të 2018

Fiksioni (fiction), poezia dhe jofiksioni (nonfiction) më i mirë i këtij vitit përzgjedhur nga editorët e ”The New York Times Book Review”.

Klikoni këtu për të parë listën e plotë