Presidenti Meta takon drejtorin e NDI për Europën

Presidenti Ilir Meta është takuar sot me Drejtorin e Institutit Demokratik Kombëtar (NDI) për Europën Qendrore e Lindore, Robert Benjamin. Në një postim në Facebook, Presidenti Meta shkruan se NDI mbetet e përkushtuar në forcimin e demokracisë dhe shtetit ligjor në Shqipëri.

“Pata kënaqësinë të takohesha me Drejtorin e Institutit Demokratik Kombëtar (NDI) për Europën Qendrore e Lindore, Robert Benjamin. Fatmirësisht ka ende institucione si NDI që mbeten të përkushtuara për forcimin e zërit publik si shërbim ndaj demokracisë dhe shtetit ligjor”,- shkruan Presidenti Meta.