Flamuri kombëtar në teqenë “Dervish Ali” në Nakolec të Prespës

Dje në kthim nga Maqedonia, ku ishte në një vizitë dy ditore, Presidenti Meta ka ndaluar edhe te Teqeja e Nakolecit. Më pas Ilir Meta ka postuar foto dhe tekstin e mëposhtëm:

Në teqenë “Dervish Ali” në Nakolec të Prespës, në këtë vatër të rëndësishme, jo vetëm fetare, por edhe të ruajtjes së vlerave, traditave, gjuhës dhe identitetit tonë kombëtar.