Erion Veliaj për festën e çlirimit të Tiranës

Erion Veliaj përshendet festën e çlirimit të Tiranës me fotot e mëposhtëme dhe me tekstin që ka postuar në facebokk:

Mirënjohje dëshmorëve të Tiranës!

Tirana, i vetmi kryeqytet i Europës Lindore që u çlirua pa ndërhyrjen e ushtrive sovjetike! Shembull, se kur Tirana mobilizohet, nuk ka pushtues që e ndal! Pas 74 vitesh lipset punë përditë, për ta bërë Tiranën realisht europiane.