Deputeti në zyrën e Ramës, i nxjerr ”sekretet” (FOTO)

Deputeti i PS-së, Fate Velaj ka publikuar në rrejtin social facebook, një foto nga një cep i zyrës së kryeministrit Edi Rama. Kështu shprehet në postim, ku shkruan: “Zyra e kryeministrit tim”. Mbi tavolinën e zyrës, shihet një gjarbër, i cili duket se është jo i vërtetë, vazo me lule, telefon dhe librat e Petraq Kumit dhe Fate Velajt. Në muret e ambientit dallohen një pikturë e madhe, e cila nuk është verpër e kryeministrit dhe dy panorama të përmasave të vogla.